Cyberwash

Hoe werkt het bij Cyberwash?


Klik hier om deze pagina uit te printen (in pdf formaat)

Algemeen

 

Alles werkt via een centraal betaalsysteem.

Je kunt betalen met muntgeld vanaf € 0,10 en met papiergeld tot en met € 20,00. Je hoeft niet gepast te betalen. Door op de geldteruggave knop te drukken (rechtsboven) krijg je na betaling van de machine je wisselgeld terug.

Bij elke machine hangt een duidelijke gebruiksaanwijzing, ook in het Engels.

 

Machinenummers

 

Elke machine heeft een eigen nummer. Dit nummer is zichtbaar op het paneel van de machine, bij de zonnebank staat het nummer  op de deur van de cabine. Nadat je voldoende geld in de betaalautomaat hebt gedaan druk je op het nummer van de machine van je keuze op de betaalautomaat. Als je meerdere machines hebt kun je die in 1 keer afrekenen. Vraag eventueel wisselgeld terug en volg de gebruiksaanwijzing bij de machine op. Op de betaalautomaat hangt een lijstje met de machinenummers en een omschrijving.

 

Wassen

 

Bij het wassen is het belangrijk dat je eerst je wasgoed in de machine doet. Zo weet je zeker dat je de juiste machine kiest. Betaal daarna bij de betaalautomaat voor deze machine. Koop eventueel wasmiddel. De zeepautomaat staat rechts om de hoek van het betaalsysteem. Doe daarna het wasmiddel in het doseerbakje bovenop de machine. Kies het juiste programma door op de keuze knop te drukken (rechts op de machine). Druk daarna op start (links op de machine). Een duidelijke gebruiksaanwijzing van de wasmachines hangt boven de wasmachines, ook in het Engels.

 

Drogen

 

Nadat je hebt gewassen kun je de droger gebruiken. Het werkt op dezelfde manier als het wassen: doe je was in de droger, onthoud het nummer van de droger, betaal bij de betaalautomaat en kies voor het juiste drogernummer op de betaalautomaat. Als je 2 x 5 minuten wilt drogen dan druk je (nadat je voldoende hebt betaald) twee keer  op het nummer van de droger op de betaalautomaat. Druk rustig op deze knop met een tussenpauze van ongeveer 2 seconden. Vraag eventueel wisselgeld terug en druk op de startknop op de droger. Een duidelijke gebruiksaanwijzing van de drogers hangt boven de drogers, ook in het Engels.

 

Zonnen

 

Boven de deur van de cabine hangt een "stoplicht". Als het licht op rood staat is de zonnebank bezet en kun je er ook niet voor betalen. Als de lamp op groen staat is de cabine vrij. Kijk dus eerst of de zonnebank vrij is!

Doe eerst de huidtest.

Je betaalt per keer voor 10 minuten.

Je kunt de bank ook twee keer of drie keer achter elkaar activeren. Doe voldoende geld in de betaalautomaat en druk dan één, twee of drie keer op machinenummer 20 op de betaalautomaat. Druk rustig op deze knop met een tussenpauze van ongeveer 2 seconden. Vraag eventueel wisselgeld terug.

 

Nadat je hebt betaald gaat de deur van de zonnecabine een zoemend geluid maken. Je hebt nu drie minuten de tijd om naar binnen te gaan. De lamp boven de cabine springt nu op oranje.

 

Doe de deur van de cabine aan de binnenkant op slot. Na drie minuten houdt het zoemen op (dit is eveneens je omkleedtijd) en gaat de zonnebank vanzelf aan.

Inmiddels is het stoplicht boven de deur van de cabine op rood gegaan. Nadat de betaalde zonnetijd is verstreken slaat de zonnebank vanzelf uit en heb je nog 7 minuten om je weer aan te kleden. Al die tijd blijft de lamp boven de deur van de cabine op rood. Al ben je eerder klaar, de lamp blijft op rood en kan er dus niet betaald worden.

Na gebruik de zonnebank reinigen met de middelen die wij klaar hebben gezet!

In de cabine staat reinigingsvloeistof voor de zonnebank, papier om de bank te reinigen en make-up doekjes om eventueel je makeup te verwijderen of je handen schoon te maken.

Een duidelijke gebruiksaanwijzing hangt op de deur van de cabine, ook in het Engels.Cyberwash