Cyberwash

VOORDELIGE WASSERETTE IN COMFORTABELE OMGEVING

Wasserette wassalon Cyberwash

030-245 90 77

Amsterdamsestraatweg 237 en Rijnlaan 44 Utrechtwasserette facebook

Beide locaties open: 7 dagen per week van 06.00 tot 22.00 uur

LET OP IVM CORONA! BIJ ONS KUNT U UW HANDEN WASSEN! WIJ ZIJN GEWOON GEOPEND OP DE REGULIERE OPENINGSTIJDEN. WEL VRAGEN WIJ U UW HANDEN TE WASSEN VOORDAT U MACHINES AANRAAKT. U VINDT RICHTLIJNEN BIJ ONS IN DE WASSERETTES. Mocht er iets wijzigen dan zullen wij dit meteen op onze website en Facebok plaatsen. Blijf gezond lieve mensen! Openingstijden zijn ongewijzigd!

Cyberwash4you:

 • Vroege vogel korting: dagelijks voor 9.00 uur  20% korting op wassen! geldt niet voor actieprijzen zoals de oktoberactie.
 • wasservice, stomerij en strijkservice in de ochtenduren op werkdagen
 • 5 formaten wasmachines aanwezig, zo betaal je nooit te veel!
 • Wassen van 6 tot 17 kilo wasgoed per machine
 • Beste wasresultaat door speciaal wasproces
 • Ruimste openinsgtijden: 7 dagen van 06.00 - 22.00 uur
 • Gratis WIFI
 • Gezellige wachtverzachter: wachtruimte met koffie en
  frisdrankenautomaat, tijdschriften, toilet aanwezig

  Alleen op Amsterdamsestraatweg:
 • zonnebank en servicebalie

 

Cyberwash

Comfortabel wassen

Bij wasserette - wassalon Cyberwash vind je de kleinste en grootste wasmachines van Utrecht en de hele regio. Comfort en gemak staan bij ons voorop: neem plaats in de gezellige zithoek of ga met lekker weer buiten zitten. Vouw je was aan de riant grote vouwtafel. Er is een toilet aanwezig, een koffie en frisdranken-snoepautomaat. Ook verkoop van speciale wasmiddelen.
Ben je voor 22.00 uur binnen.. dan heb je tot 23.00 uur de tijd om je was af te ronden.

 

Cyberwash ligt in de wijken Pijlsweerd/Ondiep, aan de rand van Overvecht, en in Rivierenwijk.

 

Wil je liever service dan kun je op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur bij ons terecht op locatie Amsterdamsestraatweg. Wij kunnen je dan uitleggen hoe alles werkt. Je kunt ook je was of strijkgoed afgeven, wij nemen ook stoomgoed aan. Na 2 werkdagen is het klaar en kun je je wasgoed weer fris en schoon in je kast leggen. Gemak dient de mens!

 

Grote wasjes kleine wasjes


Iedereen kan bij ons terecht: de kleine (studenten) wasjes maar ook de grote gezinnen of het wassen van dekbedden of gordijnen. Wij beschikken over de kleinste én grootste wasmachines van Utrecht!

Betaalsysteem


Bijna alle machines worden aangestuurd door een centraal betaalsysteem. Je kunt met muntgeld betalen maar ook met briefgeld tot maximaal € 20,00. Bij beide locaties is een pinautomaat aanwezig op loopafstand.

Wie zijn wij


Wij, Ben Stappers en Anneke Letter, hebben in oktober 2004 Cyberwash Amsterdamsestraatweg geopend. Bij het maken van onze plannen hebben wij vele wasserettes in Nederland bezocht. Het werd ons duidelijk dat er grote behoefte was aan een self-service wasserette in Utrecht met ruime openingstijden waarbij het wachten op de was zo aangenaam mogelijk is. Met Cyberwash hopen wij een professionele, frisse en moderne wasserette te hebben neergezet. Maar wij blijven vernieuwen! Mocht je suggesties hebben, laat het ons weten!

BELEEF HET AVONTUUR BIJ CYBERWASH!

 

Contact: Cyberwash
Amsterdamsestraatweg 237A
3551 CC Utrecht
Tel: 030-2459077

 

 

Relaxen terwijl je was draait

 Cyberwash