Amsterdamsestraatweg 237A
Rijnlaan 44 Utrecht
030-2459077
Open: elke dag
van 6.00 - 22.00 uur
 

Wassen

Cyberwash beschikt over verschillende formaten wasmachines. Zo is er altijd wel een machine te vinden die aansluit bij jouw was. Of het nu gaat om de gewone wekelijkse was, grote dekbedden, gordijnen, de was van de sportvereniging of je vakantiewas: bij Cyberwash kun je met al je wasgoed terecht!

wassenOm de wachttijd niet onnodig lang te maken heeft Cyberwash constant 240 liter warm water klaar staan. Zo komt het water voorverwarmd in de wasmachine, dit verkort de wasduur aanzienlijk! Een was is gemiddeld in een half uur kraakhelder schoon!

Wasmiddel


Je mag je eigen wasmiddel meenemen naar Cyberwash. Je kunt het ook bij ons kopen: wij verkopen zeeppoeder van het merk Ariël professional. Dit middel is ingesteld op wasprogramma's met een kortere wastijd. Voor de fijne was verkopen wij het vloeibare wasmiddel van Dreft professional.

In onze verkoopautomaat verkopen wij speciale wasmiddelen voor horecawas en bedrijfskleding. Kijk voor een omschrijving op de pagina verkoop wasartikelen.
Voor wasadviezen klik hier.

Prijzen


Wasmachine voor maximaal 6 kilo was €   4,00
Wasmachine voor maximaal 8 kilo was

€   5,20

Wasmachine voor maximaal 10 kilo was €   7,00
Wasmachine voor maximaal 13 kilo was €   9,00
Wasmachine voor maximaal 16 kilo was € 11,20

De keus voor de juiste machine hangt niet alleen af van het aantal kilo's wasgoed maar ook van het volume van de was. Daarom hoef je je wasgoed niet te wegen maar moet je erop letten dat er na het vullen van de wasmachine  bovenop het wasgoed  nog twee handen ruimte over is. Als je de wasmachine te vol propt wordt je was niet goed schoon!

Waspoeder of vloeibaar wasmiddel € 0,50 per portie
Wasverzachter € 0,30 per portie

(bij de machines voor 10, 13 of 16 kilo wasgoed 2 porties gebruiken)Cyberwash