Cyberwash

Zonnen, voordelig zonnen en verantwoord zonnen!


zonnen

Bij zonnestudio Cyberwash schijnt de zon altijd! (Alleen op Amsterdamsestraatweg)

Terwijl de was draait lekker relaxen onder de zonnebank, wat wil je nog meer?
Het voordeel van zonnen op een zonnebank is dat je niet alleen ontspant maar ook verantwoord en mooi bruin wordt.Cyberwash heeft een gediplomeerde zonneconsulent en is als zonnestudio aangesloten bij de Samenwerking  Verantwoord Zonnen!

Op de locatie Amsterdamsestraatweg is er een professionele zonnebank aanwezig.
De zonnebank is voorzien van hoge druk gezichtsbruiners en lichaamskoeling. Als je verantwoord wilt zonnen dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Prijzen

Zonnebank Amsterdamsestraatweg 237 € 5,00 per 10 minuten

Huidtype en zonnekuur


Voordat je gaat zonnen is het belangrijk om te weten welk huidtype je hebt. Klik hier om online een huidtest te doen en een (uitprintbare) persoonlijke zonnedavies te krijgen.

Als je je huidtype al weet kun je hier de volledige zonnetabel downloaden en printen.

Verantwoord zonnen

Let op! De tabel is gemaakt als advies en hulpmiddel om verantwoord te zonnen. Je betaald echter per keer een standaard zonne-tijd van 10 minuten. 

Je moet dus in de gaten houden dat je op tijd onder de zonnebank uit gaat!

Mocht je huid irritaties ondervinden tijdens het zonnen, dan de zonnetijd verkorten!

Wil je liever een persoonlijk advies met onze gediplomeerd zonneconsulent voor je gebruik maakt van de zonnestudio? Je kun via dit formulier een adviesgesprek aanvragen. Dit gesprek is gratis en op jouw huid afgestemd. Ook kun je via dit formulier je vragen stellen over het juiste gebruik van de zonnebank. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen.

Zonnecosmetica


Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen als je onder de zonnebank gaat. Cyberwash beschikt over een ruim assortiment zonnebankcrèmes van het topmerk Tannymax. Deze crèmes verwennen je huid optimaal, zorgen ervoor dat je huid niet uitdroogt tijdens het zonnen en verlengt het bruiningsresultaat, ook na het zonnen. Tannymax wordt uitsluitend in zonnestudio's verkocht. Nu bij ons verkrijgbaar in de verkoopautomaat. Klik hier voor het assortiment!

Zonnebankbrilletjes


Bij het bedienen van het zonnebankpaneel is het belangrijk dat je je ogen goed beschermt. In onze verkoopautomaat verkopen wij speciale zonnebankbrilletjes. Klik  hier voor een beschrijving.

Tips voor veilig zonnen:

  1. Geniet van de zon, maar denk aan je huid.
  2. Maak geen verschil tussen UV-stralen van de echte zon en zonne-apparatuur. De huid doet dat ook niet.
  3. Draag buiten zo mogelijk een zonnehoed/-klep en kleding.
  4. Zoek de schaduw op in plaats van de volle zon, zeker tussen 12 en 15 uur.
  5. Als je lang in de zon gaat, smeer onbedekte huid dan in met een anti-zonnebrandmiddel (voor Nederland factor 10 à 12).
  6. Laat je huid geleidelijk wennen aan de zon en voorkom zonnebrand.
  7. Volg de gebruiksinstructies van zonne-apparatuur nauwkeurig op.
  8. Laat zonnen en gebruik van zonneapparatuur over aan mensen van 18 jaar of ouder met huidtype 2 of hoger.
  9. Ga uit de zon als de huid vreemd reageert met bijvoorbeeld uitslag, jeuk of snelle verbranding en raadpleeg een arts.
  10. Bij sommige huidaandoeningen helpt ultraviolette straling, bij andere juist niet. Vraag informatie bij een arts.Cyberwash